2012. április 2., hétfő

Húsvéti ajánlat


Zsuzsa hívott meg a Húsvéti ajánlójátékra. Bár én még kezdő vagyok a pályán, és nálam nincsenek nagy főfogások, inkább csak lekvárok, meg sütik, mégis ajánlok pár gyorsan elkészíthető desszertet, hátha valaki kedvet kap hozzájuk. (Lekvárfőzést gondolom most mindenki elkerülné...)

Koccintáshoz természetesen a  tojáslikőrt ajánlom, gyors és finomVendégváró mogyorós keksz, ha el nem fogy addig, amíg megérkeznek a vendégek...:)


Torta: akár az osztrák linzertorta is kerülhet az asztalraÉs végül, ha nyakig ülünk a tojásfehérjékben, jöjjön a nagymama mandulás sütije, amit már pár nappal korábban is elkészíthetünkAhogy láttam, nagyon sok mindenkinél jár már ez a játék, de ha még van szabad kapacitásuk, és idejük, kíváncsi lennék:

Csibe
Nyammm
Nyam-nyam
sucreries and co
és Kriszta, Orchidea a konyhában ajánlatára.


A játékszabály: 
 
Írj egy bejegyzést Húsvéti ajánlat címmel. A bejegyzésedben ajánl 5-10 ételt, mely jó választás lehet az ünnepi asztalra. Nem kell, hogy összefüggő menüsor legyen, ahogy kedved tartja, akár süteményválogatás is lehet.
Ha megkapod a játékot küldd tovább 10 bloggernek, bejegyzésedben ne felejtsd el megemlíteni, hogy ki hívott meg a játékra. Ha türelmetlen vagy, nem kell megvárni, hogy hozzád is eljusson a húsvéti játék, szabadon is "elviheted".:)
Játékra fel!!!


5 megjegyzés:

  1. Lennék a húsvéti locsolód így lányként is, hogy végig kóstolhassam:)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen a meghívást! Nem ígérem, hogy ma, de a héten biztos olvashatod az ajánlatomat.

    VálaszTörlés
  3. Szia! Köszönöm szépen én is a meghívást! Igyekszem megírni.....szerintem csütörtök estig kész lesz..:-)

    VálaszTörlés