tag:blogger.com,1999:blog-188573240079504111.post1466708373324831377..comments2023-05-10T15:03:43.205+02:00Comments on kamrapolc: Mangó-narancs-passiógyümölcs lekvárkamrapolchttp://www.blogger.com/profile/15984060482848920754noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-188573240079504111.post-60091388667945369882012-07-11T17:46:12.781+02:002012-07-11T17:46:12.781+02:00Jajjj de jó lesz! Nagyon várom már! :)) Ahogy leír...Jajjj de jó lesz! Nagyon várom már! :)) Ahogy leírtad, így tényleg egyszerűbb lesz ;)kamrapolchttps://www.blogger.com/profile/15984060482848920754noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-188573240079504111.post-18146445360255538242012-07-11T13:58:10.918+02:002012-07-11T13:58:10.918+02:00Ez biztos nagyon finom lehetett. Én mangó-banán pa...Ez biztos nagyon finom lehetett. Én mangó-banán passiógyümölcs hármast kóstoltam, az se volt rossz, de a tiéd sokkal jobban hangzik, főleg, hogy nem szeretem a banánt. <br />Christine Freber lekvárjai eszméletlenül édesek. Kóstoltam, de én ennyire édesen nem tudom megenni. A könyve jó, de a cukrot alapból negyedelem, ha tőle főzök.<br />A narancs hártyázás annyira nem ördöngösség, de látom Te gerezdekre szedted és onnan már nehéz ügy. Nekem egy séf mutatta, hogyan kell és úgy már bevállalom én is egy narancslekvárhoz. Mire narancsszezon lesz, fázisfotókkal megírom a blogon. Az a lényeg, hogy késsel meg kell hámozni az egész narancsot, úgy hogy fehér rész és hártya se maradjon. Utána a hártya közül már szépen kiemelhető késsel a gerezd.Krisztahttps://www.blogger.com/profile/18356206433020234052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-188573240079504111.post-25612251262635594952012-03-17T18:56:32.697+01:002012-03-17T18:56:32.697+01:00Köszönöm Adél! :) És köszönöm a felvilágosítást, m...Köszönöm Adél! :) És köszönöm a felvilágosítást, most ismerkedtem meg közelebbről a passiógyümölccsel - ami ezek szerint nem maracuja. Javítom magam, köszi! :)kamrapolchttps://www.blogger.com/profile/15984060482848920754noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-188573240079504111.post-9496509994736713042012-03-17T18:44:22.581+01:002012-03-17T18:44:22.581+01:00igen, külön-külön is csodásak, együtt meg háromszo...igen, külön-külön is csodásak, együtt meg háromszor olyanok :)kamrapolchttps://www.blogger.com/profile/15984060482848920754noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-188573240079504111.post-4812649338966998492012-03-16T23:33:54.557+01:002012-03-16T23:33:54.557+01:00Hú, de marha jó! Meg a blogod is! Azt hiszem, rend...Hú, de marha jó! Meg a blogod is! Azt hiszem, rendszeresen visszajárok hozzád.<br />Amúgy tudtad, h a passiógyümölcs és a maracuja nem ugyanaz? (én is Eszter Befőz FB-os oldalán olvastam, aztán a nagy hiperszuperben magam is láttam)Adél (Afraa)https://www.blogger.com/profile/17329166731343345341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-188573240079504111.post-80314023297845330652012-03-13T17:41:19.227+01:002012-03-13T17:41:19.227+01:00Remek hármas!Remek hármas!Anazarhttps://www.blogger.com/profile/03261720168280374444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-188573240079504111.post-51165907064125075302012-02-17T22:42:42.817+01:002012-02-17T22:42:42.817+01:00cserébe főzhettem pektint :)cserébe főzhettem pektint :)Eszter Befőzhttps://www.blogger.com/profile/15959227623314160709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-188573240079504111.post-64388212665451207762012-02-17T15:08:53.341+01:002012-02-17T15:08:53.341+01:00egy szerző - két recept! :) Látom, Te viszont megú...egy szerző - két recept! :) Látom, Te viszont megúsztad a narancshártyázást!!!!kamrapolchttps://www.blogger.com/profile/15984060482848920754noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-188573240079504111.post-210930862642461142012-02-17T15:01:22.271+01:002012-02-17T15:01:22.271+01:00hehe, ez jó. nekem tök más receptem volthehe, ez jó. nekem tök más receptem voltEszter Befőzhttps://www.blogger.com/profile/15959227623314160709noreply@blogger.com